De leukste speeltuin van Wieringen e.o.

06-11-2021: Onze volgende activiteit: de Griezelschool


Graag vooraf aanmelden via heldersebuurt@gmail.com, voor de kinderen van onze leden is deze activiteit incl. strippenkaart gratis!
Let op: tijdens deze activiteit worden er foto's gemaakt die we willen gebruiken voor onze website en facebook. Heeft u er bezwaar tegen dat we deze beelden gebruiken? Geef dit dan duidelijk aan bij aanmelding.

21-09-2021: Bedankje voor bouwbedrijf Hagedoorn, mede mogelijk gemaakt door Bocado Kaas en delicatessen

Het bestuur van speeltuin de Helderse Buurt heeft onlangs een bedankje uitgereikt aan Gijs Takes, namens bouwbedrijf Hagedoorn . Onze voorzitter heeft in overleg met Remco Hagedoorn geregeld dat we, voor het vervangen van het dak van het grote speeltoestel, belangeloos een steiger van het bouwbedrijf ter beschikking kregen; Fantastisch! bij zo’n mooie samenwerking staan we graag even stil. Door omstandigheden heeft deze steiger bijna 8 maanden in de speeltuin gestaan, dit was geen probleem.

Omdat Gijs onlangs vader is geworden heeft zijn gezin een lidmaatschap voor de speeltuin cadeau gekregen, tevens konden we een mooi cadeaupakket overhandigen. Dit pakket komt van Bocado Kaas en Delicatessen , en is deels door hen gesponsord.

Dankbaar zijn wij met de steun van onze lokale ondernemers!

Wil jij ook een steentje bijdragen in het behoud van onze mooie speeltuin? Meld je aan! Voor een functie in het bestuur of als vrijwilliger; vele handen maken licht werk.06-09-2021: Speeltuin de Helderse Buurt ontvangt een mooie cheque van Viridian Nutrition Charity Donation Programme via Etos Nieuwe Niedorp


Het bestuur van speeltuin de Helderse Buurt is heel trots en voelt zich vereerd met de cheque ter waarde van EUR 250,- van het Viridian Nutrition Charity Donation Programme . Deze mooie cheque mochten wij ontvangen van Etos Nieuwe Niedorp .


Viridian is pure voeding en heeft een brede lijn hedendaagse supplementen van zuivere kwaliteit. Viridan doneert aan projecten die zich richten op het welzijn van kinderen en dieren en lokale doelen die zij een warm hart toedragen en die wat extra steun kunnen gebruiken.


Anna Verschoor , die werkzaam is bij de Etos Nieuwe Niedorp en vrijwilliger bij onze speeltuin, heeft zich hier hard voor gemaakt en heeft de speeltuin genomineerd omdat wij, net als veel verenigingen, veel last hebben gehad van de coronamaatregelen en beperkingen en teruglopende inkomsten.


Dit is weer een steuntje in rug! Het geld gaan we gebruiken om te investeren in het onderhoud en opknappen van de speeltuin.

Ontzettend bedankt Viridian, Etos Nieuwe Niedorp en Anna Verschoor.

18-03-2021: Opbrengst Jantje Beton Collecte:

64 personen hebben een donatie gedaan: € 397 ingezameld voor Jantje Beton en de speeltuin!

15-01-2021: Helaas hebben we een probleem met het slot van de poort van de speeltuin, het slot is kapot. In verband met de veiligheid hebben we hierdoor een ketting om de poort moeten doen. We proberen het slot zsm te laten maken.