De leukste speeltuin van Wieringen e.o.

Informatie

Speeltuinvereniging Helderse Buurt is in 1952 ontstaan uit de buurtvereniging Helderse Buurt. De speeltuin biedt een in 2018 totaal vernieuwde speeltuin op een 1.250 m2 omheind terrein. In de speeltuin valt het grote klim-, klauter- en glijtoestel op met een grote buisglijbaan. Iedereen kan in de speeltuin spelen, van heel klein tot ongeveer 12 jaar. Kinderen tot zes jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.

De speeltuin heeft ruim opgezette paden en een stevige veilige speelondergrond. Ook zijn er vele speeltoestellen voor mindervaliden toegankelijk. Tevens beschikt de speeltuin over een toilet voor mindervaliden. Losse entree is €1,50 per kind per dagdeel (volwassen gratis). Voor leden gratis entree + gratis deelname aan diverse activiteiten mogelijk!

Openingstijden*: De speeltuin kan tussen 9 en 17 uur geopend worden door een meerderjarige, de sleutel kan worden opgehaald bij een van de sleuteladressen.
De speeltuin is officieel geopend vanaf 1 april tot en met 31 oktober, indien mogelijk houden we de speeltuin het hele jaar open voor publiek.

*Geen toezicht betekent speeltuin gesloten.

Een vrijwillige bijdrage ter dekking van de kosten van koffie, thee en limonade wordt op prijs gesteld.